28 apr. 2009

Ce sa faci de 1 .. zMAI !

S'aproprie repejor repejor 1 zmai si toata lumea planuieste fel de fel de activitati care includ o masa bogata (sau nu) multe tigari bere etc generand o cantitate mare de gunoi desigur lasat in urma pentru a marca teritoriu.
Poate unii din voi vor sa faca ceva diferit anul acesta de 1 zmai, mai ales ca 2012 se aproprie si sigur anii precedenti au fost petrecuti in stilul oprisan. Daca doriti ceva noutate si nu aveti puterea cerebrala sa organizati un plan diferit de cel standard al romanului de rand ZAMbile sare in ajutorul tau. Propunem o lista cu clipuri, cu scopul de a stimula neuronii sper o idee. Iata cu ce sugestii venim:

Pe o zi cu soare, putina "creta" sa materializam cuvintele imaginatiei ..



Tot in aer liber cu prietenul nostrul "domnul Soare" putem face ceva miscare ghidata de muzica funk, activitate cu care intram in noapte unde vom continua cu urmatorul clip ...



Si daca sunteti o persoana mai petrecareata avem o solutie si pentru tine, preluam ultima parte din clipul mijlociu o amplificam hotarati si avem un rezultat:



Cam asta ar fi. Nu este o lista enorma dar aceste 3 piese se pot combina intr-un infinit de moduri, sunteti limitati doar de imaginatia voastra. Happy 1 zMAI !

Un comentariu:

plastelwork spunea...

zgeniallllll !!! :))