28 iun. 2009

noi3frunZAM ZAMbile

Kung-FU Mental (karate)
Cu un FUM MENTAL ( ?)

Aviz Curcani aka copoi politisti zmardoi . . .Nu mai ascultati telefoanele ca o sa v asculte s ele p voi: de cuvintele astea aveti nevoie sa ne lasati sa vb la telefon in pace :MJ ; G ; Muerte ; Cui ; Diblu ; Gigi ;( niciodata nu va fi folosit UNA MICA pt. ca toti batrani alcoolc sio spun la telefon decand cu cosmoteu , merg la BIrt deci : Una mica nu este o bere : una mica : egal = BIRT ) paranteza in paranteza(Iarba spun la telefon doar cei care sunt la primele fumuri, inca nu sunt intzarcati)PLANTA;VERDE.
Acum lasatine sa vorbim in pace nu ne mai acultati :

Poate uni dintro noi au doua telefoane si vb singur... va dati seama cat de penibil se simte ca il ascultati .. Ganditiva bine !!!

Am baut ... CEAI?!

am baut CEAI !


In capitolul acesta o sa discuta despre nimic . . . . .




Ai bagat o "cuvant vulgar)*)
*Pe acest blog nu se atmit cuvine vulgare ca : PIZDA !


IARBA NOASTRA FILMUL PATRIEI !
NOI HAI-DUCI NEAM DUSSSS NEAM DUSSSSSSSSSSSSS
W W W ... DUMDUM DOT. COM

PERLANDO NOUL TAU PRIETEN MANELIST DE LA COLTUL BLOGULUI !

CUM AR FI SA FIE UN MANELAR CA FERNANDO CARE ESTE AUROLAC SI I SE ZICE PERLANDO.SI SA AIBE CLIPURI IN CANAL CU STICLE MULTE DE PERLANDEZ SI TOTI MANELISTI SA ARUNCE PUNGI LA LAUTARI ...

AR FI CEVA !!!

HAI SA TRAGEM O NU ZI CA`...



... NU ZI CA` TEAI UITAT LA CLIPUL ALA !

HA HA AR FI TARE !
DACA NU TEAI UITAT UTETE SI DUPAIA O SA ITI PLACA..PUNCTE ..SI O SA ZICI SI TU ''HA HA''

Marianuca ..
Eram noi trei, bagam cu Mari Jian, un coleg vechi de breazla din vieti anterioare. Sa facut nuca .. nuu caa, mai statea pe picioare nu chiar asa de nuca, ca dup'o seara petrecuta si Obama ar fi nuca CE ???????????????

Acestea fiind zise, speram c'am starnit curiozitatea cititorilor lor lor lor si vei astepta cu nerabdare lansarea volumului "Audio Cartea Clarvazaatorului" de zambile 'blogul celor trei'.

Niciun comentariu: