27 mar. 2009

"Guerrilla Marketing"

Ca tot suntem in era digitala, ca tot felul de copii se dau photoshop'eri aruncand fel de fel de tutoriale pe bloguri(iutube etc) sfaturi si impresii, ca tot felu de firme (sau organizatori de diferite evenimente etc) nu apeleaza la designeri grafici zicand ca deh .. se rezolva usor, ca tot romanii au un gust aparte privind artele vizuale, ca tot ne plac zambilele, ca tot Bogdan imi datoreaza 40 lei, in aceasta seara frumoasa de martie am dat peste un set de poze la reclame (evident din strainatate) facute cu cap intr-un mod deosebit. Se vede clar ca un buget pentru asa ceva si apelarea la oameni priceputi cu adevarat te scoate in evidenta pe orice plan, ce pot spune geniale reclamele si mesajele te lovesc de'ti lasa vanataie, reclame facute (ma repet) cu cap, bun gust adaptate in mediu si fara sa fie exagerate cum sunt in general restul cel putin de la noi.
Baieti si fete, mana pe photoshop, exercitiu, documentare, STUDIU MULT si tine-ti minte "LAUDA DE SINE NU MIROASE'A BINE!". Acestea find zise sa incepem!



Dupa cum vedeti si cred ca va si dati seama reclama promoveaza o campanie impotriva fumatului de tutun :). Cum ziceam la inceput la "ei" facut cu cap transmite mesajul cum trebuie, la "noi" se dezbraca Raduleasca ca sa opreasca consumul de tigari :| Fu%#$& Retarded !


Continuam ...




La aceasta imagine nu prea avem ce comenta in schimb vrem sa le transmitem un calduros si sincer "SA'TI STEA IN GAT COCALARULE!" tuturor persoanelor indiferent de sex care arunca mancare la gunoi pentru ca au prea multa in figiderul lor de zeci de milioane si deh doara mancam in oras si ETC.
Eventual daca nu va da'ti seama campania este pentru muritu de foame den Africa nu ca sa dai 1 lei la cersetori .
Continuam ...







Din nou un subiect mai serios, din "piscina" australienilor, ca atentionare pentru parinti nu lasa-ti "puradeii" nesupravegheati in jurul apei in cazul aceasta.


Continuam ...













Aaa "Suicide prevention" a.k.a nu fi emo cum ar zice romanu ... in fine



Mergem mai departe ...





















"Graffiti and youre next stop could be jail" :))

Taguim mai departe ...























Desi mesajul este destul de serios la "prima vedere" pare funny reclama poate acelasi efect apare si gandirea oamenilor "bene ca criminalul i prins" nestiind daca el i omul "pacatos" .hmm


Coboram la etajul urmator ...















Apropindu-ne za final o dam mai pe haz ... reclama la un post radio (daca nu ma insel) de hip-hop, enjoy!


Inaintam spre ultima statie ...









Si for the piece 'de la rezistance' o reclama geniala la un sex shop! :)) click pentru poze mai mari merita.

Niciun comentariu: