12 mar. 2009

SouthPark Sezonul 13 !

Cei 4 revin intr-un nou sezon
Cei 3 o dau pe blog
2 stau in altundeva
Nego 1 scrie'n p*&# mea !

Revenind pe dealul seriozitatii, ne bucuram sa primim ca sa dam vestea mai departe, vorba aia "puf puf pas", SouthPark revine cu noi episoade in sezonul 13 (in cazul nostru mult asteptat). Partea mai nasoala ca episoadele vor aparea in fiecare miercuri seara sau joi dimineata (daca nu ma insel), zic nasol pentru ca pana nu demult ne uitam la ele pe banda rulanta cu foite rulate mancand rulade, pff eram rupti frate.

Primul serial aduce un nou subiect la fel de "caterinca"(poza de mai sus),tipic southpark, cat si ceva inbunatatiri grafice de genul rezolutie mai mare si alte updateuri minore care sunt chiar bine venite mai ales pentru cei cu pupilele mai dilatate (fullscreen'ul i full acum, unii din voi poate trebuie sa mai adaugati o hartie in spatele monitorului sa incapa tot desenul).

Ma abtin sa zic mai mult, sa nu stric "filmu" dar in schimb ofer un mic preview din inceputul episodului, in cazul in care nu ai sarit deja pe pagina lor (www.southparkstudios.com) sa te holbezi la el si mai citesti paici.

Niciun comentariu: