27 mai 2009

Allen Carr - In Sfarsit Nefumator (Easyway to Stop Smoking)

“In sfarsit, nefumator- Metoda usoara a lui Allen Carr” este o carte pe care ar trebui sa o citesti numai daca intentionezi sa te lasi de fumat sau ai incercat deja, dar nu ai ajuns la niciun rezultat.

Allen Carr, de profesie contabil, fumator de pana la 100 de tigari pe zi, a incercat zadarnic, de nenumarate ori, sa se lase de fumat, pana cand, in 1983, a descoperit Metoda usoara (Easy Way) care ii poarta astazi numele.

“Allen Carr nu e nici medic, nici psiholog. Calificarea sa e mult mai adecvată: o lungă carieră de mare fumător. După 33 de ani de asemenea carieră, când credea că e condamnat pe viaţă la fumat, a trecut brusc de la 100 de ţigări pe zi la zero.

Un miracol - din care s-au născut (Metoda uşoară), reţeaua internaţională de clinici (Allen Carr) şi cartea aceasta, cu traduceri în peste 20 de limbi, cinci milioane de exemplare vândute, versiuni audio, video şi CD-ROM. Un mic amanunt: metoda lui Allen Carr are peste 90% şanse de succes, iar clinicile care-i poartă numele îţi rambursează banii dacă nu reuşesc sa te vindece…

Este uşor şi plăcut să te laşi de fumat cu metoda Allen Carr. Nu vei avea simptome chinuitoare de abstinenţă. Nu trebuie să ai o voinţă puternică. Nu eşti supus(ă)unui tratament de şoc. Nu ai nevoie de vreun substitut sau adjuvant. Nici măcar n-ai să te îngraşi.


Click aici pentru redirectionarea la cartea in format electronic .

3 comentarii:

ozstile spunea...

suna bine :) .. lasa'te at .. ce mai astepti /:P

Anonim spunea...

Cartea in format audio + pdf:
http://thepiratebay.org/torrent/5253249/[RO]_Audiobook_-_Allen_Carr_-_In_sfarsit_nefumator

MIHAELA spunea...

intrdevar cu aceasta carte te lasi de fumat ffff usor.Am fumat timp de 23 de ani 2 pachete pe zi am incercat sa ma las de mai multe ori(CU PASTILE,CEAIURI,PLASTURE NU AM REUSIT)in momentul cind am terminat de citit cartea am terminat si cu tigarile.aveti incredere si cititi cartea nu se intimpla nimic rau doar;ITI REDA INCRDEREA IN TINE,PUTEREA SI TARIA DE AI FACE FATA DROGULUI TE SIMTI ALT OM.Nu va fie frica nu veti simti durere decit satisfactie si fericirea de a scapa de sub sclavia NICOTINEI.CITITI CARTEA NU VETI PIERDE NIMIC