12 mai 2009

ZamZam @ Prophecy 2

click pe poza pentru un trip spre album foto.

Dupa mult timp in sfarsit un trip, o noua scapare din monotonia zilelor. Probabil cei care dau peaici stiu ca in 10 mai 2009 a avut loc Prophecy 2 la cluj, daca nu acum deja ai citit si presupunand ca ai o memorie'scurta mai lunga de 5-10 sec., ai retinut.

Povestea noastra incepe cu o seara inainte, ne-am adunat si cu ceva suc, apa, mancare, filme si voie buna am obligat somnul sa treaz cu noi. Trenul era la 6 dimineata deci nu aveam degand sa asteptam soarele, am stat doar dupa restul bboy'lor care veneau cu noi. Drumul pana la cluj ... lung ...plictisitor, asa se face ca la un moment dat au cedat neuronii si au inceput halucinatiile, rasul si vorbirea fara logica totul revenind la normal dupa ce am coborat din "sageata" in gara clujului une am fost asteptati de ceva preteni care ne-au indrumat spre mall la o mancare calda sau mai bine zis la o shaorma bleaga in teritoriul fitelor si specimenelor. Am pierdut ceva timp pe acolo, am pierdut si bani in aceeasi masura, dar "it's all good".

Ora 3, eventul incepe lumea intra se schimba (cei ce participa), nu demult am aterizasem si noi peacol. Odata ce au inceput sa cada "piesele" incet incet porneau incalzirile iar dupa 30 min toata lumea era drogata cu beaturi si nu peste mult timp incep inscrierile ca apoi sa inceapa razboiul.

Luptele erau nemiloase, chiar daca incepeau cu o strangere de mana sau un zambet, chiar daca aproape toti ne cunoasteam si eram prieteni, nu conta. Cand eram pusi fata in fata deveneam instantaneu adversari, soldati insetati de sange primind ordine de la "beat'uri" fiindca muzica era singurul aliat. Pe campul de lupta au fost prezente si fete la bgril battles 1vs1 si chiar daca nu "omorau" cu sange ca baietii a fost ok. Si ca in orice infruntare nu au lipsit victimele colaterale, multi primiind picioare in freza pentru ca erau prea aproape de "ground zero" si nu a scapat nici macar juriul sau mc'ul. Dar toate bune si frumoase, zic asta pentru ca am reusit sa ne croim drumul pana intre primii din aprox 20 de crew'uri fiind foarte aproape de trofeu. Din pacate conditiile atmosferice si efortul fizic au contribuit la caderea noastra "ca tiganu la mal" cum se zice. Spuneam anterios conditii atmosferice pentru ca locatia nu prea era aerisita si fiind miscare enorma aerul devenea forte incarcat si cald etc. se obosea foarte repede, te dezhidratai la fel de rapid, dar nu ne plangem o privim ca pe provocare in plus.


La final dupa ce steagurile de razboi au fost lasate, toata lumea fericita, poze incurajari si felicitari. Inainte de a ajunge la gara sa urcam in tren am poposit la popasul lui Mc'Doru sa ne rasfatam putin cu ceva mancare dubiosa dar gustoasa. Drumul inapoi spre Timisoara intr-un tren in poziiti neconfortabile cu zambete pe fata si bere. Deacum incepe antrenamentul pentru urmatoarea confruntare!

Niciun comentariu: